Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Június 03. 08:19, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

„Mici nem úgy viselkedik, ahogy a nagykönyvben meg van írva”

Ördög Nóra nem tagadja, igencsak próbára teszi idegeit az anyaság. No, véletlenül sem rossz értelemben, hiszen újszülött kislánya a mindene, pusztán a csinos műsorvezetőnek még tanulgatnia kell az új szerepét, ami kicsit sem könnyű.

Nóra eddig sokszor eljátszott már a gondolattal, milyen érzés lehet szülőnek lenni. Kisgyerekként, amikor az édesanyja az öccsét pelenkázta, ő egy bogárszemű műanyagbabát nevelgetett; óvta, vigyázta, énekelt neki, mintha a legnagyobb kincse lenne.

Már akkor anya akart lenni... Tökéletes anya. Erre törekedett egész életében. Nem sokkal azután, hogy hazatértek a kórházból, Nórának a kismamák alighanem legnehezebb időszakával kellett szembenéznie. Egyszerre érzett örömöt és bizonytalanságot – írja a Best.

- Csak pörögnek előtted a számok, hogy mennyit kéne a gyereknek ennie, aludnia az orvos, a védőnő és a nagykönyv szerint, de a gyerek - minden valószínűség szerint nem olvasta a nagykönyvet -, még véletlenül sem hozza az előírt mennyiségeket...

Lemérem Micit, szopizunk egy órát, majd ismét mérlegre teszem, és kimutatja, hogy fogyott 20 grammot. Agybaj. Na, hát ilyenkor van az, hogy vesz az ember egy nagy levegőt, és megpróbál kicsit távolabbról rápillantani a szituációkra – mondta Nóra Philips Avent blogjában.

Címkék: Ördög Nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).