Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2017. November 27. 09:49, hétfő | Helyi
Forrás: József Attila Általános Iskola

Mézkóstoló a József Attila Iskolában

Mézkóstoló a József Attila Iskolában

A termelői méz népszerűsítésére dombóvári méhészek jóvoltából mézkóstolót tartottunk, melynek célja az volt, hogy erősítsük a helyes táplálkozási szokásokat és a magyar termelői méz iránti bizalmat.

A termelőktől származó magyar méz az üzletek, hipermarketek polcain nem fellelhető – azt csak közvetlenül a termelőktől lehet beszerezni.
A méz, mint természetes édesítő, évezredek óta ismert és használatos. Számtalan egészséges, a szervezet számára hasznos anyagot tartalmaz: vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat, melyek erősítik szervezetünket. A méz fertőtlenít is, ezért lehet belsőleg torokgyulladásra, külsőleg felületi sérülések gyógyítására használni.
A felajánlott finomságokat köszönjük: Karsai István, Lakos István és Laufer Henrik méhészeknek, valamint a kínáláshoz nyújtott pékárut a Petőfi Sütödének!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 03. 08:48, csütörtök | Helyi

Új, 29 férőhelyes parkoló épül a dombóvári vasútállomással szemben

A kiviteli munkákra vonatkozó szerződés aláírására és a munkaterület átadására a október 2-án került sor.

2024. Október 01. 13:42, kedd | Helyi

„Fekete István nyomában” XVI. Természetismereti, életrajzi, terepi akadályverseny

A „Fekete István Emlékösvény” körülbelül 6 km-es szakaszán lebonyolításra kerülő, természetismereti és az író a környékhez kapcsolódó emlékeivel, írásaival foglalkozó vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezését várják.

2024. Szeptember 30. 10:00, hétfő | Helyi

Abszolút Világbajnok Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFA szövetség által Olaszországban, Pomeziaban évente megrendezett 27. Mr. & Ms. World IBFA testépítő világbajnokságon kategóriájában világbajnoki címet szerzett.

2024. Szeptember 30. 08:24, hétfő | Helyi

Sportágválasztót rendeztek Dombóváron

A sportegyesületek lelkesedése, az iskolák magas számú részvétele igazán kiváló hangulatot teremtett a város legnagyobb sporteseményén, nagy nyüzsgés volt az Újvári Kálmán Sporttelepen és a Farkas Attila Uszoda udvarán.