Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Április 26. 09:43, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

Zöldterületének ápolásához is bérelhet eszközöket a D-Gép-nél!

Zöldterületének ápolásához is bérelhet eszközöket  a D-Gép-nél!

Az egyik legfontosabb teendő a szép, zöld gyep érdekében a talaj megfelelő előkészítése, megmunkálása, melyhez célszerű eszközöket, gépeket kölcsönözhet a dombóvári D-Gép Gépkölcsönzőben.

Itt a tavaszi fűvetés legjobb ideje.
Az egyik legfontosabb teendő a szép, zöld gyep érdekében a talaj megfelelő előkészítése, megmunkálása, melyhez célszerű eszközöket, gépeket kölcsönözhet a dombóvári D-Gép Gépkölcsönzőben, pl. rotációs kapát, gyephengert vagy akár kézi fűmagvetőgépet is. Füves területének ápolásához bérbe vehet a cégtől gyepszellőztetőt, fűnyírót, fűkaszát is, érdemes átgondolni a sok esetben költséghatékonyabb kölcsönzési lehetőséget, mint megvásárolni ezeket a profi, drága gépeket. Előnye, hogy nincs javítási, karbantartási díj, meghibásodás esetén pedig cseregépet biztosítanak, így nem kell félbehagynia a munkáját. Újdonságként bérelhető mostantól talajfúró és ágaprító is, a további eszközök listája pedig megtekinthető a www.d-gep.hu weboldalon.

Ne feledje, hogy üzletünk elköltözött, forduljon bizalommal hozzánk új, kibővített telephelyünkön, a Dombóvár, Május 1. u. 1. alatt. Tel.: 06-20/9275-689

Címkék: kert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 16:25, csütörtök | Helyi

Dombóvári győztese van a CineFest Filmfesztivál diákfilm pályázatának

A 20. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja a dombóvári Juhász Barnabás.

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.